Ռեստորան, որը գործում է առանց անձնակազմի

Սան Ֆրանցիսկոյում բացվել է արագ սննդի  Eatsa ռեստորանը, որտեղ սպասարկման գործընթացը գրեթե ամբողջովին ավտոմատիզացված է։ Հաստատությունը չունի ոչ գանձապահ, ոչ մատուցող և ոչ էլ հավաքարար։
Հաճախորդները պատվերը ձևակերպում են ինքնուրույն՝ ընտրելով ուտեստը ինտերակտիվ վահանակից։ Ռեստորանի միակ աշխատակիցը, որին նրանք կարող են հանդիպել, մարդն է, ով օգնում է գլուխ հանել սարքերի աշխատանքից։

Eatsa

Հաստատությունում ներկայացված է բուսական խոհանոց՝ ճաշատեսակներ կինոայից (կեղծհատիկեղենի մշակույթից), սնկեր, կանաչ և բանջարեղեն։ Այցելուներին առաջարկվում է ութ ուտեստ։ Ճաշացանկում ներկայացված են նաև կարտոֆիլե կամ մրգային չիփսեր և մրգային ըմպելիքներ։ Խոհանոցը փակ է այցելուների տեսադաշտից։ Պատրաստի պատվերները հաճախորդները վերցնում են ինքնուրույն պատի մեջ հավաքած  հատուկ խցիկներից։

Eatsa Տուփերի վրա փակցված է պատվիրատուի անունով, ուտեստի քաշի և կալորիականության մասին տեղեկատվությամբ թուղթ։ Ընթրիքի միջին արժեքը 6,95 դոլար է։ Նախատեսվում է, որ մոտ ապագայում Սան Ֆրանցիսկոյում կհայտնվի ևս մեկ  Eatsa ռեստորան։ Ցանցի երրորդ հաստատությունը կբացվի Լոս Անջելեսում։

Eatsa

You might also like