Իսպանիան այցելուներին հրավիրում է էքսկուրսիայի սիդրի գործարանով

Իսպանական  Satxota սիդրի գործարանը, որը  գտնվում է Սան Սեբաստյանից  30  կմ հարավ-արևմուտք, միացել է «Բասկերի սիդրը» երթուղուն  և զբոսաշրջիկներին հրավիրում է էքսկուրսիայի:  Հյուրերը կարող են հետևել խմիչքի պատրաստման ողջ գործընթացին. գիդի դերում հանդես կգա սիդրի պատրաստման մասնագետը: Այցելուները նաև հնարավորություն կունենան փորձել վերջնական արդյունքը` մասնակցելով համտեսմանը:

Satxota

Բացի դրանից, հյուրերին կառաջարկեն փորձել նոր բերքից ստացված սիդրը, համաձայն տեղական Չոչ (Txotx) ավանդության. Չոչ գոռալով բոլորը շտապում են տակառների մոտ, որտեղից էլ խմիչքը լցվում է բաժակները:  Էքսկուրսիան անցկացվում է չորս լեզուներով` ֆրանսերեն, անգլերեն, բասկերի և կաստիլյան իսպաներենով: Հյուրերին առաջարկվում է մի քանի ծրագրեր.  Conoce Satxota («Ծանոթանալ  Satxota-ի հետ») ծրագիրը իր մեջ ներառում է շրջագայություն գիդի ուղեկցությամբ, ինչպես նաև սիդրի համտեսում, որը անցկացվում է շաբաթ օրերին: Մեկ անձի տոմսը կարժենա 8 եվրո:

Satxota

Disfruta Satxota («Վայելիր Satxota») էքսկուրսիան ներառում է խմիչքների համտեսում և ընթրիք հատուկ ճաշացանկով. տոմսը կարժենա  34 եվրո: Satxota Premium-ը ներառում է այցելություններ գործարաններ, համտեսում և ընթրիք, որի ընթացքում կարելի է պատվիրել գառան կամ խոճկորի միս. արժեքը` 37 եվրո:  Degusta Satxota («Փորձիր  Satxota»)  ներառում է մեկնաբանություններով համտեսում և ծանոթացում սիդրի և ուտեստների համադրությունների հետ.  գրում է  BuenaEspana-ն:

You might also like