Հուլիսի 20 -ին Օտտավայում գտնվող Կանադայի գյուղատնտեսության թանգարանում կանցկացվի ամենամյա պաղպաղակի փառատոն: Մեծերն ու երեխաները կծանոթանան սիրելի քաղցրավենիքի պատմությանը և կհետևեն դրա պատրաստման գործընթացին զրոյից՝ կովի կաթի կթումից:
Փառատոնի ընթացքում այցելուներին կառաջարկեն ըմպել գազային ըմպելիքներ իսկական վինտաժային ավտոմատ սարքից, պատրաստել կաթնային կոկտեյլ 50-ականների բաղադրատոմսով և, իհարկե, կհյուրասիրեն պաղպաղակի տարբեր տեսակներով: Բոլոր ցանկացողները կարող են պատրաստել համեղ աղանդեր:
Փառատոնի ընթացքում կանցկացվի վարպետության դաս պաղպաղակի պատրաստման համար տարբեր տեսակների՝ այծի, ոչխարի, սոյայի, նուշի և բրնձի կաթեր օգտագործելու մասին: Երեխաների համար փառատոնը ապահովում է լայն ժամանցային ծրագիր: Փառատոնը բաց կլինի 9:00-ից 21:00-ն, մուտքի տոմսը կարժենա 10 կանադական դոլար ($9):