Նոր օրգանական ռեստորան է բացվել Նյու Յորքում

Օրգանական ռեստորանների համաշխարհային միտումը շարունակում է նոր The East Pole ռեստորանը Նյու Յորքում: Բրիտանացիներ Ֆիլիպ Ուինզերը և Բեն Թովիլը, ովքեր ստեղծել են նյույորքյան նորաձև The Fat Radish-ը և  The Leadbelly-ն՝ օրգանական սնունդով,  բացել են նոր ռեստորան Վերին Իստ Սայդում ՝  The East Pole:

Ավագ խոհարար Նիկոլյա Ուիլբերը գնում է մթերքները ամերիկյան ֆերմերներից և փոխում  ճաշացանկը՝ կախված սեզոնից. այս ամիս մատուցվում են ուտեստներ եգիպտացորենից և գունավոր կաղամբից:

The East Pole

Ճաշացանկում անփոփոխ կմնա միայն բրոկոլիի խյուսով  ճուտը  ($29) և սամիթով ձկան կարկանդակը  ($29): Պարզ է նաև ձևավորումը: The East Pole-ում փայտե սեղաններ են, սփռոցներ չկան:

You might also like