Տոկիոյում կանցկացվի ավանդական ճապոնական բաղադրատոմսով տապակած հավի ՝ կարաագեի փառատոնը: Տոնակատարության այցելուներին կառաջարկեն համտեսել այդ համեղ ուտեստի ավելի քան 30 տեսակ: Որպեսզի պատրաստեք կարաագե, անհրաժեշտ է հավին բաժանել փոքրիկ մասերի, այնուհետև պատել սոայի սոուսով, սխտորով և կոճապղպեղով, թաթախել կարտոֆիլի օսլայի մեջ և տապակել ֆրիտյուրի մեջ:
Այն մատուցում են թարմ բանջարեղենով կամ շոգեխաշած եղեգով: Փառատոնին Ճապոնիայի տարբեր շրջաններից ժամանած խոհարարները կցուցադրեն իրենց արվեստը և զբոսաշրջիկները կարող են համեմատել, թե որտեղ են կարաագեն ավելի համեղ պատրաստում՝ Հոկայդոյում, թե Իոկոգամեում: Երկու բաժին կարաագեն կարժենա 600 իեն (210 ռուբլի), չորսը՝ 1000 իեն (350 ռուբլի): Փառատոնը սպասում է հյուրերին ժամը 10:00-ից մինչև 17:00-ն: