Իտալիան ներկայացրել է երկրի լավագույն հրուշակարանները հատուկ ուղեցույցում

Խոհարարական ուղեցույցի երրորդ հրատարակությունում, որը նվիրված է իտալական «Pasticceri&Pasticcerie» (Հրուշակագործներ և հրուշակարաններ) քաղցրավենիքներին,  խոհարարական քաղցր արտադրանք ունեցող հաստատությունների ցանկը գլխավորել է  «Veneto» հրուշակարանը, որը գտնվում է Բրեշիա քաղաքում  (Լոմբարդիա):

«Pasticceri&Pasticcerie»

Դասակարգման երկրորդ տեղը զբաղեցրել է Միլանի «Besuschio ad Abbiategrasso» հրուշակարանը, որին հետևում են  Պադուեի «Biasetto»-ն, Բոլոնեի  «Gino Fabbri Pasticcere»-ը, Նեապոլի «Pasquale Marigliano a Ottaviano»-ն, Պրատոյի «Nuovo Mondo»-ն, Հռոմի «Cristalli di zucchero»-ն, Ավիլյանեի «Dalmasso»-ն (Թուրին նահանգ) և Սալերնո նահանգի երկու հրուշակարանները`  Մոնտեզանո սուլլա Մարչելլանոյի «L’Orchidea»-ն և  Պյաջինեյի  «Պետրո Մաչելլարոյի հրուշակարանը»:

«Pasticceri&Pasticcerie»

Բոլոր այս տասը հաստատությունները նշված են պատվավոր նշանով «Երեք տորթ» խոհարարական ուղեցույցում:

You might also like