Վալենսիայում ստեղծվել է նոր պատմական խոհարարական տուր

Գարնան, ամռան և աշնան  ընթացքում Վալենսիայի հյուրերին կառաջարկվի մի շարք էքսկուրսիաներ, որոնք կօգնեն մոտիկից ծանոթանալ մշակութային բազմազանության հետ, համտեսել տեղի խոհանոցի ավանդական ուտեստները և այցելել ամենահետաքրքիր պատմական վայրերը: Շրջագայությունները կսկսվեն Պուչ  (El Puig) բնակեցված տարածքից, որը  շրջանի մայրաքաղաքից 15 կմ հյուսիս է գտնվում:

Real Monasterio de Santa MariaԱռաջարկների թվում է գարնանային-ամառային  Tastavins էքսկուրսիան, որը նվիրված է գինեգործությանը և գինիների տարբեր տեսակներին, հոկտեմբերին՝  «Գարեջրի երթուղին» (Ruta de la cerveza), իսկ «Իսպանական «տապաս» խորտիկների երթուղի»  () հնարավոր կլինի այցելել ամռան վերջին: Ինչպես նաև, զբոսաշրջիկներին հնարավորություն կտրվի համտեսել Վալենսիայի խոհանոցի այլ քաղցրեղեններ, հում ձկնային ուտեստներ և օրիգինալ olla de Sant Pere  սուպ ռագու. հայտնում է  BuenaEspana-ն: Յուրաքանչյուր երթուղին իր մեջ ներառում է այցելություն ճարտարապետական կոթողներ և Պուչի հնագույն կառույցներ, որոնցից յուրահատուկը միջնադարյան XIII դարի Սանտա Մարիա (Real Monasterio de Santa Maria) վանական համալիրն է:

You might also like