Estonian Air-ը փետրվարին ուղևորներին կառաջարկի ձկնային մենյու

Փետրվարին Estonian Air ավիաընկերությունը պրեմիում-դասի իր ուղևորներին կառաջարկի  Fish & Wine ռեստորանի մենյուն, որը ներկայացնում է ավագ-խոհարար Ռիհո Հեյնմեցը (Riho Heinmets): Մենյուն կազմված է տասներկու ուտեստներից, սակայն տեսականին կախված է թռիչքի երկարությունից. այս մասին հայտնում է  TravelDailyNews-ը:

Փետրվարի 21-ին տեի կունենա  Տալին-Բրյուսել-Տալին չվերթ հատուկ համադամասերների համար. բոլոր ուտեստները կպատրաստվեն  Fish&Wine ռեստորանում, իսկ խոհարարը ոչ միայն կպատրաստի, այլև կներկայացնի իր հայացքները խոհարարության վերաբերյալ: Ամբողջ շաբաթվա ընթացքում մենյուում կլինեն ուտեստներ ծովամթերքից և յուրահատուկ աղանդեր: Estonian Air-ը մտադիր է շարունակել խոհանոցային ակցիան և առաջարկել ուղևորներին բազմազան մենյու:

You might also like