Ավագ խոհարար Հեստոն Բլումենտալը, ով հայտնի է The Fat Duck ռեստորանում իր մոլեկուլային գիտափորձերով, 2014 թվականի հունիսին ռեստորան կբացի Լոնդոնի «Հիթրոու» օդանավակայանում:
Այն կկոչվի Perfectionists’ Cafe (սրճարան պերֆեկցիոնիստների համար) և կկենտրոնանա զբոսաշրջիկների հատուկ կարիքների վրա: Այստեղ կլինեն պարզ և հագեցնող ուտեստներ նրանց համար, ովքեր չեն կարող սպասել, և ճոխ ընթրիքներ նրանց համար, ովքեր սպասում են իրենց թռիչքին երկար ժամանակ:
Ռեստորանը կմասնագիտանա ավանդական բրիտանական խոհանոցում՝ իտալական տարրերով: Բլյումենտալին առաջին անգամ պատմության մեջ հաջողվել է տեղադրել պիցցայի փայտի վառարանը օդանավակայանի շենքում: